Swf.hu 2.0 címlap

Register or log in - lost password?

Swf.hu Twitter :: Swf.hu RSS

• Index
  • Hírek
  • Fejlesztés
  • Flash Galéria
  • Fórum (beta)
  • Segédletek
  • Linkek
  • Állás/karrier
  • Könyvek
Swf.hu 2.0 fórum » Flash fejlesztés » ActionScript 3
[lezárva]

Általános Flash HELP - AS3

(582 hozzászólás) (69 voices)
  • Elindította apapp 1 év
  • Legutóbbi válasz szerzője Reider

Címkék:

• 3D
  • actionscript 3
  • appendText
  • as3
  • beágyazás
  • broadcast
  • combobox komponens
  • destruktor
  • display blending
  • Error #2007
  • fl.transitions.Tween
  • flash
  • FLVPlayback
  • getDefinitionByName
  • legfrissebb flash player verziószám
  • listItemRenderer
  • netconnection
  • NetStream
  • RED5
  • Security sandbox
  • serial port
  • setInterval
  • socket
  • SoundTransform
  • xml
« Előző1…101112…24Következő »
  1. kiskomiszdeni
    Tag

re: grizzly
    Azt is csináltam! De van egy dolog ami nem tiszta!

1 év íródott # Válasz erre
  2. grizzly
    Tag

re: kiskomiszdeni

hat hasonlitsd ossze az eredetivel, ha az mukodik:)

3. kiskomiszdeni
    Tag

re: vizoli

Akkor valszeg rossz topikba írtam, bocsi!

4. kiskomiszdeni
    Tag

re: grizzly

Letöltöttem a forrást és az működik is tökéletesen! Csak érdekelne, hogy mit csinálhattam rosszul!

5. kifli
    Tag

re: vizoli

Köszönöm, ezt a megoldást én is ismerem, de sajnos nem erre van szükségem, az adott objektumban vektoros elemek vannak melyeket utána később szabadon lehet transzformálni, így sajnos a image-ként való lemásolása nem a legjobb megoldás, számomra ;)

Valami olyasmire gondolnék hogy, gondolom mondjuk egy sprite tartalma valójában egy adathalmaz, melyet esetleg valahogyan ki lehetne nyerni belőle, és utána egy újabb konténerbe beletenni.

Néhol látni külföldi fórumokon hogy ByteArray-el próbálkoznak, de egyik sem működik :(
    Így gondoltam hátha itt a guruk tudnak valami megoldást vagy ötletet amin el lehetne indulni

Azért mégegyszer köszi

6. vizoli
    Moderátor

re: kifli
    Ilyen esetben pixelenkent kell masolnod az objektumot, amit a BitmapData osztaly clone() metodusaval tehetsz meg.

7. vizoli
    Moderátor

Az a segedlet AS2 verziohoz keszult, tehat vagy rossz topicban vagy (ez AS3 topic) es elneztel valamit a segedlet kovetese soran, vagy AS3 projectet hoztal letre, AS2 helyett.

8. grizzly
    Tag

letoltotted a segedlethez tartozo fileokat? az sem mukodik?

9. kiskomiszdeni
    Tag

Helló!
    Eléggé újonc vagyok a flash-ben és akadt egy kis problémám! Az egyik segédletet a "Példa animált gombok/menü készítésére Flash MX-ben" megcsináltam, de nekem még sem működik megfelelően! Elküldeném az fla fájlt, és ha vki ki tudná javítani, valamint elmondaná, hogy mit csináltam rosszul, azt nagyon megköszönném!
    Sziasztok

10. kilfish
    Tag

re: tenegri

köszi szépen, tenegri!

11. kifli
    Tag

Sziasztok, lenne egy kérdésem, bármilyen meglepő is ;)

Futtatás időben szeretnék mondjuk egy movieclippet duplikálni.
    A movieclip-be dinamikusan kerül bele a tartalom, mondjuk belerajzolok, vagy beledobok ezt azt, esetleg színezem is benne. És utána egy gombnyomásra szeretnék ebből több példányt is létrehozni.
    Hogy lehetne ezt megvalósítani?

12. tenegri
    Moderátor

re: kilfish
    Ha nem akarod többé újra használni az adott FLVPlayback példányt és csak simán egy videó lejátszására használtad, akkor:

flvplayback.getVideoPlayer(0).close();

Ha még szeretnéd újra használni, akkor a source megadása vagy a load() meghívása előtt:

flvplayback.activeVideoPlayerIndex = 1;
    flvplayback.visibleVideoPlayerIndex = 1;
    // itt már lehet indítani:
    // flvplayback.source = "video.flv";

Lezáráskor pedig:

flvplayback.closeVideoPlayer(1);

13. kilfish
    Tag

sziasztok, ismét segítség miatt vagyok itt:
    mostani munkámban az oldalon van egy videók almenü, ahol flv videó klippeket lehet lejátszani FLVPlayback videólejátszóval. szépen működik minden, a gondom csak az, hogy ha a felhasználló elindít egy klippet, majd azt gyorsan - még mielőtt az végig letöltődött volna - be is zárja, aztán elindít még egyet, bezárja, és így tovább, az egész videós menü rész nagyon belassul, mert a meghívott flv-k a háttérben azért tovább töltődgetnek, még ha ki is lett lőve a megjelenítésük. létezik kód az elindított letöltés leállítására, vagy ha már meghívott a flash egy nagyobb file-t, akkor az addig végig lassítani fogja a további letöltéseket amíg ő maga le nem töltődött?

14. eldo
    Tag

Latod ez egy nagyon jo kerdes:) Sajnos nem ertek meg nagyon a Flashe-hez es sok minden homaly a szamomra.
    En csak szeretnem valahogy megcsinalni azt hogy teljes kepernyon menjen kulonbozo felbontasok melett. Nem tudom hogy kell epp ezert probalkozok mindennel amit talalok csak eddig sikertelenul.....
    Ha elkuldom neked a forrast lennel olyan szives es meg tudnad csinalni? Vagy ha le tudo d irni a kodot az is jo lenne ahogy neked jobb. Elore is koszi

15. tenegri
    Moderátor

re: eldo
    A dokumentációban levő példaprogram Sprite-ból származtatott osztályt tartalmaz, annak meg nincs se stop(), se addFrameScript() metódusa (ez utóbbit a képkockára írt scriptek képkockához kötéséhez használja a Flash belül), csak a MovieClip-nek és leszármazottainak van. De ha amúgy képkockákra írsz scriptet, akkor minek is akarod egy az egyben a példaprogramot felhasználni, s miért nem elég csak a képernyőmódváltást berakni a programodba osztályoktól függetlenül?

16. eldo
    Tag

Koszi szepen most mar latom mi volt a hiba:)
    CSak most mar az a bajom ha a Flash kornyezetben beirok barmilyen kodot akkor hiba van ezt nem tudod miert csinalja? Megvan kulon .as File-ba a minta amit bemasoltam a Help-oldalrol amit adtal. Mukodik a dolog ha rakattintok akkor full kepernyo a cucc de ha megint kattintok akkor visszaall normalba. Ha irok kodot a stagen belul akkor meghal az egesz miert?
    1180: Call to a possibly undefined method addFrameScript.
    1180: Call to a possibly undefined method stop.
    Warning: 1060: Migration issue: The method stop is no longer supported. For more information, see MovieClip.stop()..
    ilyen hibakat ir ki. Ha tobb a kod akkor tobb a hiba is...
    Koszi elore is.

17. tenegri
    Moderátor

Nem tudom mit csináltál pontosan, de:
    1. Böngészőben futtatva csak felhasználói beavatkozásra reagálva lehet teljes képernyős módba váltani, plusz engedélyezni kell a lehetőséget a beágyazásnál.
    2. A Flash fejlesztőkörnyezeten belül futtatva (Test Movie) egyáltalán nem lehet átváltani.

18. nemethnandi0
    Tag

Köszi!

19. eldo
    Tag

Koszi a segitseget de ugy latom en nagyon bena vagyok.... Hiaba probalom megcsinalni azt ami oda le van irva nem megy. Pedig megneztem a help-et ami mutatja hogy kell beirni meg beallitani a dolgokat de megse..... Nem tudnad elkuldeni azt ahogy te megcsinaltad? Vagy meg tudnad csinalni az ottani mintat es a keszet elkuldenimert nekem abszoluta nem megy.....Elore is koszi

20. tenegri
    Moderátor

Stage, displayState

21. eldo
    Tag

Sziasztok!

Hogyan lehet azt megcsinalni hogy a flash mindenkinel teljes kepernyos legyen? Az alap merete 1024*768.
    Azt szeretnem ha barmilyen kepernyomeretnel mindig teljes kepernyos legyen. Meg lehet ezt csinalni?
    Ha valaki tudna segiteni nagyon halas lennek.
    Elore is koszi!

22. Suszi
    Tag

re: nemethnandi0
    Libraryban az objektumon jobb klikk -> properties -> Export for actionscript checkbox pipa be -> Class sorba írd be amit akarsz és OK.

23. nemethnandi0
    Tag

szasztok!
    lenne egy kis gondom!Cs 4 ben!Megakarom csinálni ezt: http://www.swf.hu/old/tutorials/actionscript/as-mousevent1/as-mousevent1-1.php?frm_id=176 , de nem találom a Linkage gombot , ha a library ben az mc-m re nyomok egy jobb gombot!
    A tutorialba ott van, az cs3 nem tudjátok cs4 ben ezt hogyan tudom megoldani.
    Előre is köszi!
    Üdv : Nandi

24. balta
    Tag

re: HundanielHa jol emlekszem ezt akar swfobject-el is meg tudod oldani es akkor a html-ben kell megadnod az erteket. Xml vagy URLLoader szinten jo megoldas.

25. Hundaniel
    Tag

Kérnék egy kis segítséget Flash programozásban. A következőt szeretném megoldani. Szeretném valahogy megcsinálni azt, hogy valamilyen (nemtudom milyen a megfelelő) szövegfájlba (amit a weboldal ROOT mappájába mentek) beírok egy számot (pl.:11) Akkor a videó ami megjelenik a weboldalon a 11-es frame-re ugorjon. Megoldható ez vagy totál lehetetlen?

Előre is köszönöm a segítséget!

A téma RSS kivonata

« Előző1…101112…24Következő »

Téma lezárva

Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.

Copyright © 2001-4ever: Swf.hu 2.0 – flash és webfejlesztés beta - Minden jog fenntartva. Powered by WordPress , BBpress