Sziasztok!
ALAPVETŐ problémám lenne, amire már kb mindenhol kerestem, de sehol sem találtam megoldást, légyszi help vki!
Célom, hogy HOSSZÚ (3-5 perces) zenére készítsek animációt, s KIFEJEZETTEN a zene ÜTEMÉRE történnének dolgok ill. a zenétől fűggően változna a történet.
Addig minden szép és jó, hogy ha berakom a zenét, akkor fel tudom nagyítani a frame méretét 300%ra, hogy jobban LÁSSAM hol vannak az ütemek a zenében, node
A 2 FŐ PROBLEM:
- Tervező nézetben NEM tudom, hogyan lehetne lejátszani a zene CSAK 1 KIS részét pl. a közepén (hogy tudjam, épp arra milyen mozgást szeretnék alkotni) ANÉLKÜL, hogy az EGÉSZ muzsikát le kellene játszanom az elejéről, mert mindig csak onnan engedi.
- S ha az elejéről elkezdtem lejátszani amit alkottam, akkor kivétel nélkül mindig egész végig lejátsza a zenét is ami megy alatta.. ez rövid pár másodperces effekteknél talán nem is tűnik fel, de több perces zenéknél ez IRDATLANDURVA idegesítő és szinte lehetetlenné teszi a hatékony alkotást..
Persze a hang lejátszását még parasztos mód meg is tudnám állítani mindig egy ide-oda-pastezott actionscripptel , de legalább arra, mondjatok valami megoldást, hogy ne kelljen mindig az elejétől lejátszani az egész számot, hanem hogy egy a szám közepén vagy végén levő részbe is bele tudjak hallgatni ahogy egy normális hangszerkesztő progiban, hogy lássam az hol van az időnyomon (mint pl. soundforgeban bárhonnan le lehet játszani)..
ÉRDEKELNE BÁRMILYEN megoldás, akár más program is mint flash, ami segíthet!
Köszi!
Cserébe én is segítek ha tudok bármiben!
Üdv,
Adrián