Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni JavaScript - Flash kommunikációval kapcsolatban.
Szeretnék JS-től adatot kapni flashben. Próbáltam az
ExternalInterface.addCallback("sendTextToFlash", getTextFromJavaScript)
Köszönöm előre is a segítséget!
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni JavaScript - Flash kommunikációval kapcsolatban.
Szeretnék JS-től adatot kapni flashben. Próbáltam az
ExternalInterface.addCallback("sendTextToFlash", getTextFromJavaScript)
Köszönöm előre is a segítséget!
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni. Egyszerű dynamic textet használok megadom a helyét (b1.buttonText.text = "MAGUNKROL";), és és valamiért nem jelenik meg a szöveg. Kipróbáltam rövidebbel is de úgy sem működött. Van valakinek esetleg valami ötlete?
Köszi
Gergő
Tudom,hogy ez nem flash help be való,de nem találtam másat ahova irhatnám..Na szóval a machinaruinmor ki mit gondol?Szerintem nagyon joo.
:) átfutottam mégegyszer..azt hoszem megértettem:D
Jah és a
System.useCodepage = true;
Megvolt,de még mindig nem jó,Az ékezet előtti szöveget megjeleníti,az utánalévőt nem.
re: akos512
Hasznalj UTF-8 kodolast es ebben a kodolasban is mentsd el az xml file-t.
A flash miért nem jeleníti meg az xml-ből kiolvasott ékezetes betűket????
re: nemethnandi0
Akkor olvasd el megegyszer, nem nehez megerteni :)
Lenyeg, hogy a keresomotorok a html-ben elhelyezett meta tagok alapjan talaljak meg az oldalad, abbol nehany van leirva az oldalon..
jah még azt h a keresős dolgos linket nem értem......
te gondolom olvastad,és érted?
jojo:)
Igen..vagy eppen kulsoleg toltod be..
áh köszi és akkor csak ps ből elmentem és ugy rakom be flash be?
köszi!és akkor ha megcsináltam a ps-be a dolgokat akkor csak azt importáljam a flasah-be?
Photoshop-ban mentsd el a kepeket, es ott vagy save for web (vagy valami ilyesmi), vagy jpg menteskor allitsd be a 12 allapotu csuszkat igenyed szerint (12 jelenti a legjobb tomoritest, tehat a legszebb es legnagyobb meretu kepet, 1 ennek az ellenkezojet).
re: gadamka A hatter nelkuli dolgot, amit keresel, szinte mindegyik tudja! Nezd meg oket kicsit reszletesebben!
Windowsra tudom ajánlnai a Fast Stone Photo Resizer nevű programot ott csoportosan tudod lekicsinyíteni a képeket, ha Maced van akkor pedig a ResPic magyar fejlesztésű program amit keresel. 800szor600ba biztos olyan 300 kybte körüli képeket kapsz. Ha valami nem érthető írj csak mindjárt elalszok és gyorsan írtam. :D
Köszi vizoli:)
Wgyépként farigcsáltam még az oldalamon habár méh a foto-k most se működnek!
Tényleg, nem tudnál segiteni abban hogy a flashbe beállitani valahogy hogy a fotokat amiket feltöltök ne 3 mb osak legyenek hanem pár kb osak...mert ha berakom a fotókat nem engedi feltölteni a netre a webalpot mert túllépi a megengedett keretet?!:S
Sziasztok.
Szeretnék megismerkedni a flash weblap szerkesztéssel el is kezdtem olvasnó túrni a netet hogy hol kezdjek neki.Elkezdtem egy saját oldalt csinálni magamnak fotósat.Elakadtam ebben szeretnék ötleteket, segítséget kérni. A weboldal ami kész (nagyon minimál, de direkt hogy a vendég a lényegre koncentráljon) http://www.sipifoto.com . Már csak a galériával szenvedek. Ami úgy nézett ki hogy lessz nem lett, mert túl bonyolult lenne frissíteni ,meg valamiért nem akart úgy működni ahogy kellett volna neki. De abban szeretnék segítséget kérni, hogy mit tudnátok ajánlani hogy egy a coming soon portfolio helyére egy vékony csík galériát hogy tudnék berakni ha képre megyek nagyítsa be jobb oldalra, ha megint rákkatintok mutassa a csíkot. És egyszerű legyen frissíteni? Valaki nem tud valami ilyesmi leírást? Előre is köszönöm.
megnéztem a flash projektorokat de nem nagyon találtam nekem megfelelőt... nem tud vki olyat h abszolut ne legyen a flashnek windowsos kerete és h a fehér (v vmi más szin) átlátszó legyen és az mögött látszodjon az asztal? =D
vagy ha ilyet akarok akkor tanuljak meg inkább másban programozni? :D
Annak semmi köze a flashez.Guuglizz utána :SEO,Search engine optimization
Mindenesetre ne ingyenes tárhelyen legyen az oldalad,mert a google azokat nem nagyon szereti.
Nekem esetleg nem tudna valaki segíteni?????
:) Háát úgy,hogy felvan rakva a netre a honlapom ugye és hogyha valaki beírná a google ba a nevem esetleg vagy hogy Németh Nándi weboldala akkor kidobja...és így meglehetne találni...Hogy van e ilyen dologra valami megoldás?vagy létezik ez e , vagy csak ez az én agyszüleményem hogy ez megvalósítható:)
No ezt most, hogy is erted?:)
Nem tudja valaki,hogy hogy lehetne azt megcsinálni,hogy a keresek egy megfelelő kulcsszó alapján kidobják az adott oldalt?
A beküldéshez be kell jelentkezni.