re: Unit35
Szrintem nem gyártottad le megfelelően a szimbólumot, azaz a tween első és utolsó képkockáján nem ugyanaz a szimbólum van, és nem pont ugyanott.
Szrintem nem gyártottad le megfelelően a szimbólumot, azaz a tween első és utolsó képkockáján nem ugyanaz a szimbólum van, és nem pont ugyanott.
alul: rotate CW 1 time
Üdv, egy szegény tudatlan flashpróbálkozó vagyok, és szeretnék megforgatni egy logót. Nem 3D csak szépen forogjon a középpontja körül folyamatosan. de nem megy. Adom neki a rotate 90 fok CCV de fordul 90-t aztán ugrik. Hol kell beállítanom a folyamatos forgást? Hilfe please!
Sziasztok,
Készítek egy Flash weblapot AS3-ban, a problémám az, hogy egy másik swf-t szeretnék behívni az oldalba, ami szépen megy is. A probléma akkor kezdődik ha a fő swf-t beágyazom html-be illetve így a böngészőben töltöm be. Ekkor ugyanis nem jelenik meg a betöltendő swf. Flash Playerben viszont teljesen jól megy. De akkor is minden jó, ha böngészőben abszolut URL hivatkozással nyitom meg a fő swf-t.
Tehát szerintem valami html probléma lehet, de nem tudom mi.
Előre is köszi a segítséget!
froman
re: Genin
PHP szerver oldalon fut nem tud beleszólni a kliens oldali folyamatokba javascript-el szemben ami a böngészőben tudja aszinkron módon tudja módosítani a DOM struktúrát vagy cserélgetni elemeket az oldal újragenerálása nélkül.
re: reider
jah, innen nem közelítettem meg a dolgot :)
de megoldható php-val is a divek cseréje, nem?
re: Ducky
Jogos.
re: Ping-WIn
Mert az input hivatkozással magára a szövegmező objektumra hivatkozol, így megkapod az elérését. Ha neked a tartalma kell akkor .text még az input után.
input.onChanged = function() { trace(input.text); };
Óhh én bunkó, elfelejtettem megköszönni, hogy segítettél :)
input.onChanged = function() {
trace(input);
};
csináltam egy ilyet. amikor elkezdek írni az inputba akkor a trace kiírja a dolgokat, de még beleír ilyet hogy: _level0.input
ez miért van?
re: Ping-WIn
Az input mezo onChange metodusat kell hasznalnod, ami akkor fut le, amikor valtozas tortenik (vagy beleirnak, vagy torolnek..) es ebben a metodusban egyszeruen megadod, hogy a dinText legyen egyenlo az inputText-el.
Haló!
milyen megoldással lehet azt elérni, hogy ha az input szöveg mezőbe beírok valamit akkor az egyből megjelenjen az output(Dynamic) szöveg mezőben?
Valami kiindulási pontot tudnátok adni?
köszi
koszi
ertem es nincs erre valahol egy tutor mert nem tudom hogy keressek ra neten es valahogy nem ertem hogy van megoldva.
re: Vandit
Ajax-al cserélgetik a div-ek tartalmát
re: Genin
Talaltam egy weboldalat http://www.amneziaclub.sk/ itt meg van oldva es nem latok ott iframet nem tudom hogy csinaltak :(
Sziasztok,
Így utólag is mindenkinek BUÉK :)
Rég jártam erre,
Egy rövidke kérdésem lenne csak, azt szeretném hogy ha elhelyezek egy weboldalra egy flash tartalmat és betöltödik az oldal akkor egyböl a flash jöjjön be és fullscreen ben vagyis teljes képernyőn.
Láttam már olyan swf eket ahol lehetőség volt a teljes képernyőre de én azt szeretném hogy ne kelljen beállitani hanem egyböl ugy jelenjen meg az oldal. (pl. beirod a http://www.enoldalam.hu és nem egy weboldal jön be hanem eg flash és onnan lehet tovabb lépni)
Remélem tudtok nekem ebben segíteni.
Előre is köszi
Kristóf
Így próbálgatom, de amikor rányomok a gombra akkor felugrik a stage bal felső sarkába:/
drag.onPress=function(){
this.startDrag( this ,[ false , frame._x , frame._y , frame._x + frame._width , frame._y + frame._height ] )
}
drag.onRelease=function(){
stopDrag()
}
startDrag-el AS2-ben!
re: busrent
Megosztanád velünk , hogy sikerült megoldanod?
Üdv!
Hogy lehet megcsinálni azt, hogy van 1 mc-m és azt egy másik mc-n belül tudom dragelni és resize-olni?
az már megvan hogy tudom mozgatni meg nagyítani/kicsinyíteni. Pls helpeljetek!
Köszi
re: Vandit
szerintem nincs. mindig be fogja tölteni az swf file-t ha nem használsz iframe-et. más kérdés, hogy az még megoldható, hogy pl sharedobject-el elmented a felhasználó gépére, hogy éppen hol tart a mozi a lejátszásban, és újratöltésnél, onnan folytatja, ahol abbahagyta. de szerintem még így is lesz egy kis idő, amíg eltűnik a swf, amíg újratölt/újrarendez a böngésző.
re: bagirra
nézd meg a mappa, és a file-ok jogosultságait az ftp szerveren. lehet, hogy azzal van baj...
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.