re: bagirra
Nem igazan ertem...tehat ha beirod a bongeszobe, hogy http://valami.hu/kep.jpg, akkor sem jelenik meg a kep?
re: bagirra
Nem igazan ertem...tehat ha beirod a bongeszobe, hogy http://valami.hu/kep.jpg, akkor sem jelenik meg a kep?
Helló,
segítségeteket szeretném kérni!
Arról lenne szó, hogy egy flash honlapra szeretnék képeket feltölteni, ám amikor ftp-n (filezillával) feltöltöm az átnevezett képeket a megfelelő mappába a megfelelő mérettel és mellé másolom a már frissitett xml-t a honlapon ez a mappa nem működik. Nem csak a feltöltött kép nem jelenik meg hanem a többi sem abban a mappában. Az xml file-t notepad++ban készítettem el, mert valamiért csak ebben a progiban sikerült.
Nem tudom mi lehet a probléma. HELP!
re: busrent
Gugliba: "Google maps flash", ahogy atfutottam jonehany leiras van..
re: busrent
Közben megoldottam. rájöttem :)
egy másik kérdés:
Használt már valaki flash oldalon Google térképet? Ha igen, le tudná írni kicsit szájbarágósan, API kóddal mindennel együtt...
HTML oldalon ugye egyértelmű, de flash oldalra sehol nem találtam leírást róla magyar fórumokon!
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Szeretnék egy flash oldalon egy fájlt közzétenni, azaz ha valaki ráklikkel a gombra, akkor le tudja azt tölteni, de én csak eddig ezt ismertem:
on (release){
getURL("http://www.weboldal.hu/", "_blank");
}
ha ezt átírom a féjlnévre, azaz:
on (release){
getURL("adatlap.doc", "_blank");
}
akkor fogja és elkezdi megnyitni egy böngésző ablakban, de nekem nem ez kell, hanem hogy a Fájl mentése ablak jöjjön be!
valaki tud segíteni?
Sziasztok az megoldhato valahogy hogy css el keszitek egy weboldalat a bannerba egy flasht szeretnek de ha valaki rakattint a menuben valamire az oldalo ujratoltodik a bannerban levo flashel is szoval az megoldhato hogy a flash ne toltodjon ujra regen erre volt az iframe de ma mar nem igen hasznaljak van mas megoldas??KOszi elore is
re: grizzly
Azóta már kicsit átírtam, de a lényeg ugyanaz: egy regisztrációs PHP kódsor, ami ha engedélyezi a regisztrációt, akkor a regisztrált nicket küldi vissza a flashnek, ha nem, akkor semmit. Így a nem üres String true, az üres String false lesz, és ennek függvényében lehet kiadni az utasításokat. (Nyilván ha a nem üres String a "foglaltNev", akkor arra más utasítást kap.)
<?php include "config.php"; $adat1 = addslashes($_POST['adat1']); $adat2 = addslashes($_POST['adat2']); $adat3 = md5_file($_POST['adat3']); $kapcs = mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpass); $sel_db = mysql_select_db($dbname, $kapcs); mysql_query("SET NAMES utf8"); $result = mysql_query( "SELECT nev FROM tagok WHERE (nev='".$adat1."');" ); if (mysql_num_rows($result) == 0) { $result = mysql_query( "INSERT INTO tagok(nev,email,jelszo) VALUES ('".$adat1."','".$adat2."','".$adat3."');" ); if ($result) { echo $adat1; } } else { echo "foglaltNev"; } ?>
re: aaatom
Bocs hogy igy fogalmaztam, a white space csak a gyujto neve a "lathatatlan" karaktereknek, mint:
szokoz, ujsor(per n), tab, per r, stb
Ha nem titkos en megneznem azert azt a php-t, biztos hogy annyi van hogy echo "igen" ; semmi elotte?
RegExp-el ilyen egyszeru:
http://snipplr.com/view/15021/strip-whitespace-with-regexp-in-as3/
ha tudod hogy szokoz van benne plusszba, akkor meg pl igy minden szokozt kivesz a stringbol:
string.split(" ").join("");
A PHP simán egy "igen"-t irat ki, szóval azzal mást nagyon nem tudok kezdeni. Viszont AS3-ban van valami spéci megoldás erre, vagy csak egy ilyen fapados módszerrel tudom megoldani?
ertek.substr(1)
(Mivel az 1. karakter ez a white space vagy mi, ezért utasítom, hogy a 2. karaktertől nézze.)
Akkor valahol van egy space vagy ujsor, nezd meg a php-t szerintem, vagy ha azzal nem jutsz dulole akkor a string-bol vedd el a feltetelvizsgalat elott az osszes whitespace-t
Előző üzenetem storno. Tegnap hajnalban átállítottam valamit, amit most nem állítottam vissza, szóval nem fordult ki magából a világ. :D Viszont így is igazad van, mert az "igen" szerinte 5 karakter hosszú. :)
Mondassz valamit, mivel 673 hosszú szerinte. :D Ez egyébként a PHP fájl hossza. Azért kipróbáltam, hogy levágom 4 karakter hosszúra, de akkor meg magának a PHP fájlnak az első 4 karakterét írja ki: <?ph. :D Pedig úgy tudom, hogy magával a PHP kóddal csak BINARY esetén dolgozik, és TEXT beállításnál azt adja vissza, amit amúgy kiírna a képernyőre a PHP fájl. VARIABLES beállítást nem nagyon vágom, hogy hogyan kell alkalmazni, pedig lehet az lenne a megoldás.
meg lehet nezni a php-t?
Nezd meg a event.target.data hosszat is, ha nem 4, akkor whitespace van benne
Sziasztok!
PHP ad vissza egy "igen" vagy "nem" String értéket AS3-nak, ami az érték függvényében végrehajt egy kódsorozatot. A gondom az, hogy a PHP-ből érkező String értéket valamiért akkor sem találja egyezőnek az if utasításban, ha a trace() szerint teljesen egyezik. URLLoaderDataFormat.TEXT van beállítva. Valami ötlet, hogy mit lámáskodtam el?
function belepProba(event:Event):void { if ( String(event.target.data) == "igen" ) { // Igen kódsor } else { // Nem kódsor } event.target.removeEventListener(event.type, arguments.callee); }
re: tengeri
Kössz, a fájlméret csökkentése miatt kérdeztem.
re: tenegri
köszikösziköszi :-D
re: tomi6230i Több karaktertartományt is megadhatsz, s a Basic Latin, Latin I és Latin Extended A együttesen lefedi az összes magyar karaktert (meg mást is persze), de ha biztosan csak magyar karakterek kellenek és más nem, akkor az is egy megoldás, amit írtál.
re: jonnyk A dokumentációban mindent megtalálsz.
Hali.
Szeretném kérni a segítségeteket egy regisztrációs form létrehozásához flash-ben.Használok egy hirlevélküldő rendszert és igazábol oda kell eljuttatni az illető nevét és mail címét. Azt nem tudom hogy hogy olvastatom a két input mezőből (név,email) az adatokat amiket beleírnak. lényeg az hogy az oldalra ahova elvisz a link a link vigye magával ugymond a kitöltött adatokat.
Remélem érthető voltam...
A választ előre is köszi
Gergő
u.i: e-mail címem ha valaki mailt irna: gergo@happyhotpizza.hu
re: tenegri
Köszi szépen, sikerál :-) Még valami: ha szeretnék az általa kreált görgetendő "my_text"-ben különböző méreteket, színeket használni, + félkövéret meg hasonlók, akkor van rá valami összegyűjtött kódtábla?
(gondolok itt a html-nek a < b > < /b >-jére, meg a hasonlókra.)
Ha Flashbe be szeretnék ágyazni karakterkészlet(ek)et dinamikus szövegmezőkhöz, akkor melyiket válasszam?
Basic Latin az tartalmazza a magyar, ékezetes betűket?
Illetve még a Latin 1, Latin Extended A, Latin Extended B-vel mi a helyzet?
Vagy az Include these charakters részen adjam meg a magyar betűket + Basic Latin, az a biztos?
gyors kérdés: shape tweennél volt egy gomb kombináció amivel megadhattunk egy stabil pontot. Vki segitene mi volt az? :D előre is thx
re: Mauser
email ment
re: Mauser
Mauser, ne haragudj, hogy zavarlak, de a forrásfájlját el tudnád küldeni flaban a mailcímemre, akkor ki tudom bogarászni, és nem is zavarlak már többet!
Köszi előre is!
re: kovacsaron82
én igy szoktam csinálni : button1(a gomb neve).addEventListener(MouseEvent.MOUSE_CLICK , click1);
function click1 (evt) { movieClipneve.gotoAndPlay ("mc2")};
gondolom a második képkockába tettél kulcs kockát.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.