Swf.hu 2.0 címlap

Register or log in - lost password?

Swf.hu Twitter :: Swf.hu RSS

• Index
  • Hírek
  • Fejlesztés
  • Flash Galéria
  • Fórum (beta)
  • Segédletek
  • Linkek
  • Állás/karrier
  • Könyvek
Swf.hu 2.0 fórum » Flash fejlesztés » ActionScript 2 (és korábbi)
[lezárva]

Általános Flash HELP - AS, AS2

(793 hozzászólás) (129 voices)
  • Elindította apapp 2 év
  • Legutóbbi válasz szerzője Reider

Címkék:

• air
  • animáció
  • as2
  • dinamic textbox
  • duplicateMovieClip
  • embedded
  • facebook
  • file
  • flash 8
  • flash php mysql
  • flashplayer 9
  • javascript flash kommunikáció adatátadás
  • jelszó script
  • magyarország
  • mc-ből gomb
  • mp3 betöltés
  • mp3 lejátszó
  • popup
  • scroller
  • slideshow
  • sortörés
  • URLRequest
  • URLVariables
  • utf
  • videoplayer
« Előző1234…32Következő »
  1. ZoleeBB
    Tag

re: vizoli
    Az összes input mező értékét és változót elküldöm egy php -nek így:

getURL("nevreszolo.php?feladat=rogzit","_self","POST");

De egy kivételével az összes mezőnek csak a szöveg értéke post -olódik kivéve ennek. Ennek is csak ezt az értékét szeretném, de nem tudom hogy kell. :(

1 év íródott # Válasz erre
  2. vizoli
    Moderátor

re: ZoleeBB
    Oszinten szolva nem ertem a kerdest. Hogy erted, hogy postol? Hova postol?
    Ellenorizd, hogy a szovegmezo.text erteket "kuldod", "figyeled" e!

3. ZoleeBB
    Tag

Sziasztok!

Flashben van jóár input text mezőm amelyeknek az össze tulajdonsága ugyan az de valami mégis más, mert egyik mező a beírt adattal együtt formátumot is postol, így:

<TEXTFORMAT LEADING="2"><P ALIGN="CENTER"><FONT FACE="Comic Sans MS" SIZE="22" COLOR="#000000" LETTERSPACING="0" KERNING="0">mező tartalma</FONT></P></TEXTFORMAT>

Képtelen vagyok rájönni, hogy ez a mező mért teszi ezt és szeretném kikapcsolni. Segítsetek mit nem veszek észre?

4. Genin
    Tag

re: kiskomiszdeni
    érdekes... jó volna látni az fla-t is. annyi biztos, hogy az nagyon nem jó, hogy a képek nevében használsz ékezetes betüket, és space-t.

5. kiskomiszdeni
    Tag

re: szbzs
    Feltöltöttem egy részletet belőle ide: http://www.speedyshare.com/files/24813302/Gal_ria.rar
    Hátha neked összejön!

6. kiskomiszdeni
    Tag

re: Reider
    Kipróbáltam mind2 esetet, de sajna nem működtek!

7. szbzs
    Moderátor

lehet, hogy régebbi player van a "böngészőben", mint amire szükség lenne, stb.

bocsánat a következőért:
    "Elmegy a láthatatlan ember az orvoshoz.
    - Doktor úr! Kiütések jelentek meg a bőrömön. Nem tudja, hogy mi lehet a probléma??"

értem én, ha nem publikus a tartalom, akkor nem akarod közzétenni, de "kamu" képekkel talán kirakhatnád valahova, mert akkor nagyobb lenne az esélyed, hogy valaki segít, köszönöm,

8. Reider
    Moderátor

Lehet rossz a beágyazásod próbáld meg swfobject-et
    http://blog.deconcept.com/swfobject/
    vagy a régi megoldást
    http://www.longtailvideo.com/support/jw-player/13/embedding-flash

9. kiskomiszdeni
    Tag

Annyira sikerült már rájönnöm, hogy csak Mozillán nem jó, Explorer-en viszont műxik! Erre nem tudtok vmi orvosságot??
    Köszönöm előre is

10. kiskomiszdeni
    Tag

Sziasztok!
    Van egy olyan problémám, hogy csináltam egy galériát flash-ben, lefuttatom, OK! Viszont ha ezt az swf fájlt beleteszem egy html-be már nem műxik! Nem tudjátok véletlenül, hogy mi lehet a probléma??
    Köszii

11. szbzs
    Moderátor

off topic

"... az egyik professzionális vágóprogram(család)ban, az Avid-ben ez a maximálisan beírható médiaméret másodpercben (mármint egy klipre) ..."
    ezt elírtam kicsit, mert nem másodperce ennyi a korlát, hanem percre, és kicsit utánaszámolva a 2880 perc = 48 óra = 2 nap, ami meg egy elég "kerek" érték;

vélhetőleg a flash esetén is ugyanennyire egyszerű az ok,

on

abban teljesen egyetértek, hogy ne "pazaroljuk" az erőforrásokat, az eredeti hozzászólásomban csak azért nem tértem ki erre, mert gondoltam, hogy csak a hiba okára (kép valamelyik dimenziója > 2880 pixel) hívom fel a figyelmet,

12. Genin
    Tag

hogy miért pont ezt határozták meg, azt nem tudom, de egy pixel 4 byte-ot foglal el a memóriában (3 szín, plusz az alpha érték). egy 500x500-as kép közel 1MB-ot foglal el, és egy 2880x2880-as kb 32MB-ot. gondolom nem akarták, hogy egy kép ennél több RAM-ot zabáljon.
    egyébként darabolással megkerülhető ez a limit, de persze csak akkor érdemes ekkora képeket használni, ha feltétlenül megköveteli a feladat! ne pazaroljuk a memóriát windows módjára, csak mert megtehetjük ;)

13. szbzs
    Moderátor

re: danmail
    kicsit off

Adobe Flash CS3 Professional-ban (nekünk - 2 emberes mikrocég - ez van hivatalosan, ezért itt "leragadtam") a dokumentum méretére is ez (2880) a felső korlát, meg a help-ben is többször "feltűnik", de még sehol sem olvastam arról, hogy miért pont ennyi; persze lehet azt mondani: "csak";

a "mágikus" jelzőt azért használom, mert egy teljesen más programban is találkoztam már ezzel a korláttal: az egyik professzionális vágóprogram(család)ban, az Avid-ben ez a maximálisan beírható médiaméret másodpercben (mármint egy klipre); biztos(?) csak véletlen, de az ember "szeret kombinálni",

on

14. Genin
    Tag

mekkora már!!! :D
    hadkeressemmeg.hu

köszönjük Google! ^^

15. Genin
    Tag

tömöríts is a képeken! feleslegesen tölt le a user megákat, hogy megzézhesse a képeidet, arról nem is beszélve, hogy előbb-utóbb a memória fog elfogyni az oldal alól... tömöríts, és a nem használt képeket töröld a memóriából, és akkor nem lesz gond ;)

16. danmail
    Tag

Szóval van 'mágikus 2880'. Mostmár ezt is tudom. :)
    Ahogy lejjebb vettem a felbontást meg is javult.
    Köszi!

17. szbzs
    Moderátor

vélhetőleg túl "nagyok" a képeid, az 5. ( http://budafokifoto.hu/kepek/d3j4c3623gyci22.jpg ) (ha jól látom) kb. 4MB, ez még nem lenne baj, viszont 2592x3596 pixelből áll, azaz átlépted (függőleges) méretben a mágikus 2880-at, szerintem ez a gond,

ps. bocsánat a közvetlen linkért, de gondoltam így egyértelműbb...

18. mcmester21
    Tag

Bocsánat igazad van, benéztem.

19. vizoli
    Moderátor

re: mcmester21
    Akkor majd maskor legyel szives a megfelelo topicba irni a problemadat! Ez AS, AS2 topic!
    http://haddkeressemmegneked.hu/?q=currentframe+as3

20. mcmester21
    Tag

addEventListener(Event.ENTER_FRAME,myEnterFrame);
    function myEnterFrame(event:Event) {
     if(kapcsolat_antenna1.currentFrame(210)){
         kapcsolat_control.gotoAndPlay(220);
         }
    }

Beirtam ezt a kódot. De a másik szalag nem akar elindulni.

21. mcmester21
    Tag

Nem akar összejönni, nem irnád le a metódust? AS3-at használok.
    Köszönöm elöre is.

22. mcmester21
    Tag

Köszönöm.

23. vizoli
    Moderátor

Irsz egy onEnterFrame metodust, ami megvizsgalja (if elagazassal), hogy az a_mc elert e a kivant framere (a_mc._currentframe == 154), ha igen, akkor b_mc-t elinditod a megfelelo frame-nel(b_mc.gotoAndPlay(5)).

24. mcmester21
    Tag

Sziasztok!
    Egy flash projekt feladaton munkálkodok. Egy gyártósort modellezek. 4 futószalagon megy keresztül az anyag. Ezt ugy oldottam meg hogy minden egységnél megnéztem mikor ér a végére, és onnan folytattam a következö szalagon a mozgást. Viszont ez igy nem tetszik, szeretném azt ha az egyik szalag végéhez ért megadok egy frame-t a végének. Akkor induljon a másik szalag. Persze a szalagok külön movie klip symbolumok és külön layeren vannak. Azt szeretném action scriptbe lekódolni hogy ha az 1 symbolum elér a 154 frame-hoz. induljon el a 2 symbolum 5frame-ja. Van erre megoldás?

25. danmail
    Tag

helló

van egy xml-es képnézegetőm ami moviecliploader-el tölti be a képeket és néhány képnél teljesen befagy a flash. Mi okozhat ilyet?

konkrétan:
    http://budafokifoto.hu/index.php?oldal=kepek

itt pl az 5. vagy a 10. képhez érve meghal az egész.

A téma RSS kivonata

« Előző1234…32Következő »

Téma lezárva

Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.

Copyright © 2001-4ever: Swf.hu 2.0 – flash és webfejlesztés beta - Minden jog fenntartva. Powered by WordPress , BBpress