re: vadlevente
Mi megcsak at sem tudjuk nezni, szoval nem sok esellyel tudunk igy neked segiteni.
Guglin nezz szet, hogy milyen esetekben irta mar ezt ki az embereknel a fordito, rogton utana leirjak a megoldast is.
Mi megcsak at sem tudjuk nezni, szoval nem sok esellyel tudunk igy neked segiteni.
Guglin nezz szet, hogy milyen esetekben irta mar ezt ki az embereknel a fordito, rogton utana leirjak a megoldast is.
átnéztem, összehasonlítottam a saját fájlommal, de nem nagyon jöttem rá, mi a gond...
re: vizoli
importáltam, de akkor utánanézek mi lehet a gond.
kösz a linket
Elmeletileg az a gondja, hogy a RadioButtonGroup osztalyt nem importaltad be.
Amennyiben importaltad, akkor ird be a hibauzenetet a gugliba, sok helyen lattam mar, hogy kulonbozo okok miatt irt ki ilyet a flash..
Tehat kulcsszo: "Type was not found or was not a compile-time constant"
Itt is talalsz nehany okot, amiert ezt a hibat kaphatod:
http://www.adobe.com/livedocs/flex/201/langref/compilerErrors.html
Sziasztok!
Nem tudom ki ismeri a perfact kiadó action script 3.0 tankönyvet. Abban van egy lecke, ami RadioButtonsokat felhasználva bemutatja, hogyan készíthetünk el egy kvízjátékot.
A könyv leírja, hogyan lehet elkészíteni az actionscript file-t. ez teljesen jól ment, működött, aztán megpróbáltam átírni flashbe. Pont ugyanaz a kód, csak kivettem belőle az actionscript fájlra vonatkozó szavakat, és átírtam a kérdéseket, de amikor elindítanám, kapok egy hibaüzenetet:
1046: Type was not found or was not a compile-time constant: RadioButtonGroup.
Ezzel nem tudok mit kezdeni. nem tudom mi lehet a probléma.
előre is kösz!
A beküldéshez be kell jelentkezni.