re: emesemse
szerintem warning csak akkor jön elő, amikor fordítod az swf-et. futás közben csak lekezeletlen hibaüzenet bukkanhat fel. szóval ha cs4-ben megúszod egy warning-al, akkor ne aggódj.
szerintem warning csak akkor jön elő, amikor fordítod az swf-et. futás közben csak lekezeletlen hibaüzenet bukkanhat fel. szóval ha cs4-ben megúszod egy warning-al, akkor ne aggódj.
1: Valami mas okozza a 100% proceterhelest, nem az, hogy kulso zene megy alatta..
2: Igen, ez egy CS3 bug, probald meg CS4-el!
Sziasztok!
Két kisebb kérdésem lenne bármilyen megoládst szívesen fogadok.
Van egy bannerem ami 200kb szól rajta zene amit beolvastatok tehát nem az swf-ben van. Jelenleg már használatban van de 100% procit eszik, ami nagyon nem jó. Erre van valami megoldás hogy ne zabáljon ennyit? Vagy mi okozza?
Másik kérdés hogy találkozott e már valaki ezzel a hibaüzenettel CS3 alatt:
WARNING: The Export Frame for Classes specified in the Publish or Export settings, frame 1, does not exist. No bytecode for ActionScript 2.0 classes or interfaces was exported.
Külföldi fórumon olvastam hogy ez a CS3 nak valami bugja. Abban lesem fordul rendesen. Nos átpakoltam CS4be Ahol szintén kijön a warning de gond nélkül fordul és működik is. Actionscriptek stop, play és gombkezelés szinten vannak benne. Nem hiszem hogy ebben a 1-2 sorban hiba lenne. Viszont gyanítom hogy nem túl szerencsés ha egy warningos flasht rakok ki valahova. Ezzel mit lehet kezdeni?
Bármilyen tipp jól amitől megszünnek az effajta paranormális tevékenységek. Köszi előre is.
Mese
A beküldéshez be kell jelentkezni.