re: Ping-WIn
Siman kodbol letrehozol egy mc-t (tehat meg sem kell jelenitened..), beleteszed az mc-ket, amiket szeretnel, pozicionalod oket es ezt az ujonnan letrehozott mc-t mented ki..
Siman kodbol letrehozol egy mc-t (tehat meg sem kell jelenitened..), beleteszed az mc-ket, amiket szeretnel, pozicionalod oket es ezt az ujonnan letrehozott mc-t mented ki..
re: vizoli
Igeen, ez a két megoldási lehetőség bennem is felmerült. Valahogy megpróbálom megoldani, hogy előre hozza az mc-ket és úgy printelje a flash. Csak még nemtudom hogyan :)
Azért köszönöm a választ!
Ketfele megoldast tudok elkepzelni..
-Ha elore megadott mintak kozul lehet csak valasztani, akkor eleg csak a mintak id-jet, poziciojukat es a meretuket elmenteni felhasznalonkent, mondjuk egy adatbazisba..
-Amikor kesz az illeto a szerkesztessel es ranyom, hogy OK, akkor egy mc-be beleteszed a megszerkesztett polokat es azt az mc-t php-val kimented jpg formatumba.
Hali!
Már egy ideje dolgozgatok egy egyedi pólószerkesztős flash-es weblapon. Már majdnem kész vagyok, csak azzal vagyok gondban, hogy lehetne azt megoldani, hogy ha valaki megszerkeszti a pólóját, akkor azt én lássam is.
Most úgy van megoldva, hogy tettem bele egy olyat ami lefényképezi a megadott területet flashben. Ez a módszer igazából jó is lenne, ott adódik a probléma, hogy több oldalra(eleje, hátulja, oldala) is tehet
mintát a pólón. Ha csak egy lenne, akkor azt könnyedén megoldanám!
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ti ezt hogy oldanátok meg és ebben tudnátok-e nekem segíteni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
A beküldéshez be kell jelentkezni.