re: balta
tudom, hogy a font (Lubalin ?) "ilyen", de engem kicsit zavar a contact oldalon, hogy a telefonszámban a "per jel"/"slash" úgy tűnik, mintha le lenne csúszva, a twitter címnél meg "jól" jön ki, de mivel egyszerre látom őket, ezért egy kicsit "fura érzetem" van; az email-nél is így vagyok, az @-et furcsának találom a betűkhöz képest, de tudtommal maga a font ilyen, a betűk is alapban ilyen közel vannak egymáshoz, nem te húztad őket "össze";
meg lehet, hogy az én "készülékemben"(=szemem, agyam, ...) van a hiba, de kicsit zavar az is, hogy ugyanitt a contact alatt a telefonszám lecsúszott hatást kelt (én kicsit feljebb raknám), a "say hello?"-nál meg kevésnek érzem a két oldalsó margót, stb., de ez az én "bajom";
az sem tetszik, hogy itt a kezdeti animációban a szövegek a "hátterükhöz" képest csúsznak be, ha pld. a "say hello?"-ra "koncentrálok", akkor kifejezetten zavar a hatás (a narancs feketére "rácsúszása", úgy, hogy az előtte levő két fekete kettévágja az animáció kezdetén a szöveget, stb.)
egy kicsit kontraszttalannak érzem az egészet, de úgy-e, lehet, hogy az én monitorom nincs jól beállítva (én egy régi Eizo CRT-n nézem), nekem egy kicsit többet elviselne a szemem,
"legjobban az zavar", amit tenegri a 3./4. észrevételében írt: a services körkörös menüjénél én a cimkéket "nyomogattam" és "nem is értettem", később vettem észre - hiába jelenik meg rajtuk a "kéz" -, hogy a körökön lehet klikkelni, elsőre átsiklottam felette, sőt csak tenegri hozzászólásának olvasása után "vettem észre", hogy azokat aktiválni lehet (és ott engem is zavar, hogy a popup-okban, a szövegen nincs kezecske)
remélem nem "bántottalak meg", kritikát kértél, én meg leírtam a benyomásaimat (aki tudja csinálja, aki nem, az magyarázza)