re: kp
Mennyit tudsz te lovagolni azokon a hulye nyilakon :)
re: kp
Mennyit tudsz te lovagolni azokon a hulye nyilakon :)
re: apapp
Hat igen, ebben a mai rohano web 2.0 vilagban mar az egyediseg ritka jelenseg,
de azert meg akad...
re: csn
Kellemes színvilág, jól eltalált, passzoló betűtípusok... szerintem rendben van, ha nagyon bele akarnék kötni a dolgokba, akkor a 'drop these things here' feliratnál lévő nyilakat tartom egy picit túl szabályosnak, a kézzel írott betűtípus mellett, de ez csak olyan szőrszálhasogatás, mert én pl. tuti nem tudnék ilyen tök egyforma nyilakat rajzolni szabad kézzel, és ilyen szabályos ívvel... de az is lehet, hogy csak az zavar benne, hogy az irány kifejezésére két egymást követő nyíl is van, ami engem picit (sík hülye fejjel gondolkodva) megzavar, hogy miért kell a képet előbb az egyik nyíl végére, majd onnan a nagy kép helyre húzni.
A flash-sel meg nincs semmi bajom, heves és összevissza mozdulatoktól sem sikerült még kiakasztanom, szóval, zsír lett!
re: csn Nagyon tetszik a színvilág (pedig nem kék :)), a csíptető ötlet meg eredetinek tűnik, nem találkoztam ilyen megoldással
Design - jomagam (regi swf.hu: abacsygan:) programozas - tenegri:
http://www.detrans.com.ve/web/pan/flash/
Featured Works Flash szekcio egy angol weboldalhoz:
huu ez jó nagy adag
ezért küldök mégegyet :) http://szalokiagi.hu/karady-ms/index.html
igaz,m ár régebbi
---
Törölni miért nem lehet hozzászólást?
Egyetértek tenegrivel. Nálam megjelenik valamiért horizontális és vertikális scroll is, pedig a tartalom simán kifér a bal felső sarokba. (Chrome alatt néztem)
Replied to: kozminauta
Őszintén szólva nem tetszett, egyáltalán nem érzem az oldal megjelenését és hangulatát a témához illőnek. Kicsit corporate jellege van, de leginkább olyan semmilyen. Az oldal nem keretet és kibontakozási felületet ad a színésznőnek, ahol érvényesülhet, hanem egyszerű, semmitmondó felület bármilyen szöveg és kép megjelenítésére, az azokkal való összhang nélkül. A színésznőből az oldalon kb. semmi nem jött át, a teljes tartalom lecserélhető lenne bármire és észre sem lehetne venni a különbséget. Emellett az egész oldal kicsi, a képernyő bal felső sarkában kuporog, alig fér ki rá vmi. A foteles kép már a második megjelenésekor is unalmas, nemhogy minden aloldalnál. Technikailag ettől még rendben levőnek tűnt.
Véleménykérés kész, vagy folyamatban lévő Flash munkákra
A beküldéshez be kell jelentkezni.