re: apapp
Koszi szepen megegyszer, akkor jobban odafigyelek a dolgokra:)
Koszi szepen megegyszer, akkor jobban odafigyelek a dolgokra:)
re: szbzs Tökéletes válasz, köszi :)
re: eldo
Szia,
nem tudom, hogy apapp milyen gyorsan tud válaszolni, és gondolom neked fontos lenne, ezért bátorkodom beleszólni: vélhetőleg nem elég "jó" (= a problémádat egyértelműen körülíró) címet adtál az elindított témádnak, pedig erre a fórum "Friss témák:" szekció első sorában felhívják a figyelmedet: "(Ha nem találod a témát amit elkezdtél, a törlés lehetséges oka: Nem megfelelő téma cím)"
pld.
rossz cím: gotoAndStop()
"jó" cím: MainTimeline meghívása gotoAndStop()-al
rossz cím: scrollozás
"jó" cím: "Dinamikus szöveg scroll megoldások - 1 rész" -hez kérdés
kérlek próbáld meg egyértelműbben megfogalmazni a problémádat és annak megfelelő címet adni az elindított témának,
köszönöm,
Szia mert tunik el amit irok?
Köszönöm a választ, nyilván nem személyes dologra gondolok, hanem arra, hogy valami olyasmi szerepel a hozzászólásom szövegében, amit "nem szeret" a fórum motor, emiatt próbáltam a szövegen is változtatni, eredménytelenül; a böngészési előzményeket is töröltem (cache-t stb.), hátha nálam van a gond, illetve másik gépen, de ugyanarról a(z IP) cimről is megkíséreltem, továbbra sem megy;
szerkesztve: a szövegben (üzenet törzsében) lesz a gond, mert ide sem tudom elküldeni...
szerkesztés szerkesztése: azt hiszem megtaláltam a "hiba" okát: a prog.hu -s linket nem szereti, a prog.hu portálon is feltette danmail a kérdését és az itteni hozzászólásomban hivatkoztam az ottani témára, annak url-jét beírva; talán az okozza a gondot, hogy az url-ben van "+"-jel, nem tudom...
Senki nincs letiltva, temankent nem is lehet valakit letiltani... Erdekes, hogy ide tudsz irni a masikba meg nem. Azert nyomozok meg...
re: Genin
már máskor is előfordult velem (most ezért is másoltam ki az üzenetet a küldés előtt), és akkor is viszonylag sokáig írtam a hozzászólásom (mivel linkeket/hivatkozásokat keresgéltem hozzá),
egyébként a "Flash képfeltöltő PSD és RAW fájlokkal" témához nem tudok jelenleg hozzászólni, gondolom átmenetileg ott tiltásra kerültem, csak nem egészen értem, hogy miért...
re: szbzs
biztos, hogy nem azért van, mert sokáig írtad az üzenetet...
ezzel lehetne valamit kezdeni: ha viszonylag sokáig írja az ember a hozzászólását, akkor az elküldés után nem jelenik meg, gyakorlatilag "elveszik", még egyszer megpróbálva (szerencsére mentettem, azaz copy/paste után) meg kaptam egy "Lassíts" üzenetet, gondolom túl gyorsnak találtatott a megírás, de szintúgy nem ment el, megpróbáltam harmadjára, kicsit várva, de semmi... ide meg tudok írni, szóval...
szerkesztve: és azóta sem tudok abba a témába írni, semmi hibaüzenet, csak nem jelenik meg a hozzászólásom,
Valami gond van a Hirek rss-el, ill. tobbszor csinalt mar olyat a Forum rss, hogy az rss olvasoban minden bejegyzest ujra olvasatlannak jelzett.
ha valaki nem tudja hogy as2ben vagy as3ban programoz akkor as2ben programoz csak nem tudja:)
És külön egy kezdő, ill. egy haladó actionscript topic? Azt talán még ők is jobban be tudják lőni, hogy milyen szinten vannak.
re: vizoli Hmmm.. megfontolandó, de szerintem a legtöbb esetben a kérdező sem tudja, hogy éppen miben programoz, összevissza keveredne az AS2 és AS3
Emlitettem mar korabban is..de legalabb Az altalanos help-et kulon kellene valasztani AS2-re es AS3-ra. Kerdeznek valamit es aki valaszolni akar, fogalma nincs, hogy as2 vagy as3 valaszt adjon. Altalaban nem irjak oda a kerdezok, hogy milyen nyelven ertik a kerdest, valaszoloknak meg annyira felesleges volna mindig 2 nyelven leirniuk..
A régi oldalról kéne Egyszerű PHP-MySQL letöltéskezelő/számláló készítése a segédletekből.
Egy link jól jönne , mert nekem üres oldalt mutat ez a link : http://www.devnet.hu/flash/tutorials/php/php-dload/php-dload-1.php?frm_id=139 sajnos.
igen ez engem is zavar. A forditasokkal nem lehet valamit csinalni?
pl:
"1 óra íródott"
akkor mar inkabb legyen angol mint ez
Több oldalas topicoknál az üzenet elküldését követően a legelső (legrégebbi) oldalra ugrik, nem a legutolsóra (legújabb), ahol a postolt üzenetem is látható. Nagyon nem gyere be. :)
re: pierrot
+1
Egyébként én már lassan hozzászokom, hogy minden linket jobb klikk, új lapon megnyitással nyitok meg, mert egyszerűen erre az apró kellemetlenségre nagyon kevés nagy site figyel oda, és inkább nem lutrizom. :D
Nem igazán hiba, de bosszantó, és nem találtam jobb helyet.
a linkek új lapon, vagy új ablakban kéne, hogy nyíljanak. nem?
ha off, vagy már megbeszéltétek, akkor bocs, és töröl..:)
ja és BUÉK.
Ha több oldalas egy téma, akkor a postküldő input mező csak az első oldal alján van ott - így kicsit körülményes válaszolni, bár azért megoldottam :-)
re: DLight OK meglesz, meg messze nem nyerte az oldal el a vegso arculatat, szerkezetet! Szabadidomben pofozgatom! ;)
Hali Papp,
Nagyon jó lett az új oldal, de kérlek Safari alatt is teszteld le,mert MAC-en azt használják a legtöbben:)
Köszi
Az erő flasheljen beléd:DDD
Ha bármilyen hibát észlelsz a portál működésében, kérlek jelezd itt! Igyekszünk mielőbb javítani és köszi, hogy segíted munkánkat!
A beküldéshez be kell jelentkezni.