Hello!
Szerintem lassan kéne lennie egy Air for Android általános help topicnak is.
Hello!
Szerintem lassan kéne lennie egy Air for Android általános help topicnak is.
Az altalanos help topicot szerintem szet kellene szednunk Altalanos help (as2) es Altalanos help (as3) topicokra..a legtobben nem fogjak irni, hogy milyen nyelvben kerik a segitseget es igy nem fogjuk tudni..
re: apapp Habar en ugy gondoltam, hogy a kepre kattintva ugyanaz jelenne meg, mint a more-t megnyomva..tehat ugyanugy az ertekelos oldal..csak "konnyebb" volna a kepre kattintani, mint a more-ra.. :)
re: apapp Okk :)
re: vizoli Be kell csalogatni a latogatot, hogy ertekelje :) ez korabban sokszor kert feature volt. Egyelore teljesen felesleges :)
A fooldalon megjeleno sitegaleria-s kepekre is jo volna, ha lehetne kattintani es nem kellene a more-t megnyomni..
re: tenegri
Egy sajnalatos hiba tortent, a valasz reszt felraktam a lap tetejere igy a hozzaszolasok nem jelentek meg... egyelore visszakerult a lap aljara...
Biztos jó ötlet, hogy a fórumbejegyzések csak bejelentkezetteknek látszanak? Én elsőre eléggé meglepődtem rajta.
re: Epu hol tapasztalod ezt a problémát? Milyen böngészőben?
Nálam 3 böngészőben hiba nélkül működik. Furcsa ha nálad ez nem működik, mivel a funkció összesen annyit tesz, hogy az utolsó kommenthez ugrik a böngésző #id alapján.
Ahhoz, hogy olvasni tudd a fórumot, be kell jelentkezned.
Üdv! Kissé nem felhasználó barát a fórum. Hogy elég diplomatikus legyek. Ennél a régi is sokkal jobb. Egy fórumnál alapelvárás, hogy a felvetett téma és az összes hozzászólás olvasható legyen, de itt még "A legutóbbi válasz"-ra kattintva sem jön be semmi.
No én is idetaláltam látom már éled az új fórum is hajrá :)
trace("Hello Forum"); // :)
Szép napot! Örömmel látom, hogy megújul az swf.hu ... :) Kell a vérfrissítés... a régi fórumban lévő rengeteg hozzászólás azért elérhető lesz archívumban?
Replied to: apapp
OK, köszi :) A választ majd megkerülöm ezzel a fenti linkkel. Végül is ezt lehetne automatizálni a postok alatti +1 linkkel, ami JS-tel beilleszti az input mezőbe - de nem elégedetlenkedem, nem ez a legfontosabb :)
Sajnos a bbPress 'reply to' funkcioval nem rendelkezik, mivel nem szamozottak a hozzaszolasok.. mondjuk igy ha torlesre kerul egy hozzaszolas akkor nincs gond... Vegeredmenyben tobb tema lesz, melyek tag-ekkel konnyen kereshetoek, meglatjuk hogyan mukodik egy ido utan. Ja neked adtam moderatori statuszt :)
Konkrét hozzászólásra történő válaszolás lehetősége megoldható esetleg? Én mindenképpen hasznosnak érezném :)
Mi van itt, mi lett itt kérem? Hol vannak a segédletek, hol volt a regisztrációm, hovű tüntek a fórumban összegyűjtött tudások? Egy hírt sem találtam a főoldalon a megújulásról.
hiányzik a régi fóóórummm romanumm :(
A forum design-ja u.a lesz a tobbi oldale, persze meg az is beta :)
A fórumról lehessen már visszamenni a főoldalra..:)
Új funkció javaslatokat írhattok ide...mivel Wordpress és bbPress motorra épült az Swf.hu ezért konkrét WP plugin-eket is javasolhattok
A beküldéshez be kell jelentkezni.