re: tolvajsanyi
Igazabol fogalmam sincs arrol, hogy mi ez itt de ha deep linking,akkor swfAddress.
re: tolvajsanyi
Igazabol fogalmam sincs arrol, hogy mi ez itt de ha deep linking,akkor swfAddress.
Sziasztok!
Nemrégiben kezdtem el foglalkozni ezzel a flash catalystnak nevezett új szoftvercsodával, amivel kapcsolatban az az észrevételem, hogy egy nagy parasztvakítás, ugyanis észrevételeim szerint flash builder nélkül kb annyit ér, mintha a psd-t sliceolás nélkül akarnánk weboldalként használni. Nem is igazán szoktam tisztán flash-ből weboldalakat készíteni, de kedves ügyfeleim oly csodamozgásokat szeretnének, ami már javascript ismereteimet meghaladnják. Viszont az as ismereteimet meg mégjobban. Ha valaki tudna nekem segíteni, azt nagyon megköszönném.
Szeretném, ha a böngészőben működne a vissza, előre, stb... szóval a mélylinkelés menjen. Van a publikált html-ben egy ilyen rész:
<!-- Enable Browser History by replacing useBrowserHistory tokens with two hyphens -->
<!-- BEGIN Browser History required section -->
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="history/history.css" />
<script type="text/javascript" src="history/history.js"></script>
<!-- END Browser History required section -->Nyilvánvaló, hogy itt egy javascriptet és egy css-t csatolunk be, nem ez a kérdés. Hanem az a kérdés, hogy ezt a usebrowserhistory-t hogyan kell működésre bírni? Az a by replacing... szöveg édeskevés, főleg, hogy az egész neten sehol nincs egy értelmes leírás róla. Van valakinek valami ötlete?
Nagyon köszönöm előre is.
A beküldéshez be kell jelentkezni.