. .. : Swf.hu 1.0 archívum : Swf.hu főoldal >>> : .. .


 
 
SEGÉDLETEK Bemutató:szoftver

Boncoljunk SWF-et! Sothink SWF Decompiler 2005
  feltöltve: 2005.03.03 | szerző: Ducky | olvasva: 3764 alkalommal

   
 

Exportálások, mentések:

A kiválasztott csoportokat könnyedén és gyorsan tudjuk exportálni a megfelelő formátumba. As kódokat akár txt-be is, képeket külön, swf, és képformátumba egyaránt, hangokat szintén swf-be, vagy külön hangfájlokba menthetjük. Az egész mozit egyszerre ki lehet exportálni, vagy akár az egyes részelemeit külön-külön. Válasszuk ki a kívánt részt, vagy részeket a lenti képen látható módon.

Ezt követően kiválasztjuk felül az export gombot és a megjelenő ablakban beállíthatjuk az exportálásra vonatkozó paramétereket. A kiválasztott csoportoknál megadhatjuk, hogy milyen formátumban szeretnénk visszakapni a kiválasztott elemeket, majd megjelöljük, hogy melyik könyvtárba akarjuk elmenteni az egészet. Az export gomb lenyomásával a program elkészíti a kívánt fájlokat.

Lehetőségünk van arra is, hogy az egész kiválasztott swf-et vagy exe fájlt flash forrásként (*.fla) exportáljuk. A művelet egyszerű: kiválasztjuk a felső gyorsmenüben az export fla gombot, majd a megjelenő ablakban megadjuk a mentés helyét és máris készen van a flash forrás. Lehetnek eltérések az eredetihez képest, de használható lesz szerkesztésre.

A mozi aktuális tulajdonságait megnézhetjük, ha a felső gyorsmenüben kiválasztjuk a movie information gombot. A megjelenő ablakban az alapvető tulajdonságokat láthatjuk.

A tulajdonságok ablakban megtalálható a fájl neve, mérete, verziószáma, szélessége, magassága, frame rate, frame-ek száma és a háttérszín.

A programban nagyon hiányoltam azt, hogy a testreszabhatósága eléggé korlátozott. Az előnézeti képnél állítható a háttérszín és még egy-két apróság, de nincsenek komolyabb beállítási lehetőségek. A beállítási lehetőségek elérhetőek az option/options menüpont alatt.

Mindent összevetve a program egyszerűen kezelhető és jól átlátható. Az apróbb hiányosságai ellenére is megér egy próbát azoknak a felhasználóknak, akik használnak hasonló alkalmazásokat. Akik sokszor dolgoznak olyan megrendelőknek, akik a kódot is igénylik a munka végén, és hajlamosak azt elveszíteni, mindenképpen hasznos lehet. A többi lehetőségről inkább nem beszélek, mert a kódjukat rettegve féltő fejlesztők meglincselnek :). Mindenkinek jó használatot.

 
   
 
 

© Devnet.hu. A segédletek semmilyen formában nem másolhatók, publikálhatók a Devnet.hu és a szerzők közös írásos engedélye nélkül.
 
. .. : Swf.hu 1.0 archívum : Swf.hu főoldal >>> : .. .