. .. : Swf.hu 1.0 archívum : Swf.hu főoldal >>> : .. .


 
 
SEGÉDLETEK Bemutató:szoftver

Electric Rain Swift 3D V4.0 bemutató
  feltöltve: 2004.08.18 | szerző: Ducky | olvasva: 3037 alkalommal

         
 

Mentés a galériába

Lehetőség van a saját kreációk elmentésére az új animáció, anyag, modell és fény galériába. A Swift 3D v4 felgyorsítja a 3D animációk készítésének folyamatát úgy, hogy az általában használt elemeket el lehet menteni a galériákba, és később drag-and-drop módszerrel könnyen lehet őket újra használni. Jelöljük ki a menteni kívánt modellt, majd a főmenü 'File/Save Model..' menüpontját válasszuk ki a lenti képen látható módon.

Megjelenik egy ablak a megfelelő galéria mentési opciókkal, majd a tétel megjelenik a mentésre kiválasztott megfelelő galériában.

Anyagokat és mintákat az anyag galériába a következőképpen menthetünk el: kattintsunk a kívánt anyagra az objektumon, a 'material property' panel megjelenik a kiválasztott anyaggal, aztán drag and drop-oljuk az anyag preview-t a kívánt galériába.

Online segítség (Web Assistant)

A Swift 3D v4 azonnali hozzáférést kínál a Swift 3D forrásokhoz, mint pl. oktatások, támogatás, közösségi fórum, példák, termékfrissítések és regisztráció. Ezek a készletek a súgó tippekkel nagy segítséget jelentenek, ha egy kis tippre van szükség az adott munka elkészítéséhez a tökéletes megjelenéshez, vagy néhány inspirációra van szükség a Swift 3D közösségi példáiból.

Hardver gyorsítás és néző opciók

A Swift 3D rendelkezik néhány újdonsággal amelyek az animációkészítés folyamatát sokkal élvezhetőbbé és gyorsabbá teszik. A Swift 3D v4 rendelkezik hardver gyorsító opcióval, amely nagyban megnöveli a viewport rendering sebességét azoknál a nagy színpadoknál, amelyek eddig lassúak voltak. Néhány további viewport viewing opció is megjelent, pl. megnézhetjük a mintázatokat a modelleken. A beállítás a 'Setup/User Preferences..' menüpont alatt érhető el.

Remélhetőleg azok, akik végigolvasták ezt az ismertetőt, kedvet kaptak, hogy kipróbálják a Swift 3D v4-et. A program mindenképpen nagy segítséget nyújthat a webdesignerek számára, igényes és színvonalas animációk és képek készítésében. Mindenkinek sok sikert a program használatához.
 
         
 
 

© Devnet.hu. A segédletek semmilyen formában nem másolhatók, publikálhatók a Devnet.hu és a szerzők közös írásos engedélye nélkül.
 
. .. : Swf.hu 1.0 archívum : Swf.hu főoldal >>> : .. .